LoveLightHappiness | Fixx shake kopen
FIXX ™ is een heerlijke 24-karaats cacao maaltijdvervanger (ontbijt of lunch) vol met vitaminen, mineralen, antioxidanten, probiotica, eiwitten, groente-en fruitmix voor gewichtsbeheersing. FIXX ™ is ideaal als goede start van de dag en voor een extra boost van energie.
Fixx kopen, Fixx shake kopen, biologisch, natuurlijk, afvallen, fixx, shake, whey shake, whey, eiwitshake, 24-karaats cacao, maaltijdvervanger, gewichtsbeheersing, afvallen, spieropbouw, darmflora, energieverhoging, bloedsuikerspiegel,
15404
page-template-default,page,page-id-15404,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

EMF Health Card

Beschermt je tegen de negatieve werking van EMF straling

EMF Health Card 

EMF Health Card, elektrosmog

De meest effectieve oplossing tegen elektrosmog is de EMF Health Card.

De EMF Health Card beschermt jou tegen Elektrosmog. De kaart geeft jou  een zeer sterk natuurlijk harmonisch veld welke de eventuele effecten van Elektrosmog neutraliseert, altijd en overal.

EMF Health Card, elektrosmog

De gepatenteerde HQR-technologie (metalen binnenwerk) in de EMF Health Card is te vergelijken met een veelvoud aan stemvorken, waarvan de werking vervolgens vele malen worden versterkt. Deze slimme kaart gebruikt de energie (millivolts) van de bestaande straling. De HQR-tech creëert een sterk harmonisch elektromagnetisch veld welk als hoofddoel heeft om de structuur in het lichaamswater te herstellen. Dit gestructureerde water is jouw beschermend vest tegen Electrosmog. Hoe meer Electrosmog hoe sterker de kaart werkt.

EMF Health Card, elektrosmog

EMF Health Card, elektrosmog

Het volume van het lichaam bestaat voor ca. 90% uit water en bedraagt ca. 75% van het gewicht. Van nature is dit lichaamswater hexagonaal gestructureerd. Dit betekent dat de watermoleculen in het lichaam (in gezonde staat) vooral in zeshoekige gestructureerde vormen voorkomen. In een natuurlijke situatie biedt dit gestructureerde lichaamswater een beschermend vest tegen straling. Natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en aarde ondersteunt en versterkt deze beschermende functie.

EMF Health Card, elektrosmog

De laatste 20 jaar heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan onnatuurlijke straling afkomstig van wifi- en mobiele netwerken (3G, 4G en 5G Straling), zendmasten, hoogspanningsmasten en slimme meters. Deze Elektrosmog is niet-harmonisch en verstoort het gestructureerde lichaamswater, onze natuurlijke bescherming tegen straling. Hierdoor functioneert ons natuurlijk afweersysteem niet meer en raken we uit balans.

EMF Health Card, elektrosmog

De gepatenteerde HQR-technologie in de EMF Health Card creëert een harmonisch elektromagnetisch veld. Dit veld is die specifiek afgestemd op de structuur van het water in elk organisme. Hierdoor kan de waterstructuur herstellen en worden eventuele effecten van de onnatuurlijke en niet-harmonische straling ongedaan gemaakt. Het harmonische veld heeft als hoofddoel om het natuurlijk afweersysteem terug te brengen naar de oorspronkelijk staat waardoor je beter beschermd bent tegen straling.

EMF Health Card, elektrosmog

Bestaande anti-stralingsproducten zoals gsm-stickers of Shungite blokkeren de straling of  Electronische apparaten creëren een elektromagnetisch veld met elektronica en de batterij als energie bron.

EMF Health Card, elektrosmog

De EMF Health Card is gemaakt van 100% natuurlijke materalen zonder elektronica. De kaart gebruikt de gepatenteerde HQR-technologie (Harmonic Quantum Resonator) en creëert een sterke natuurlijke bescherming tegen Elektrosmog om jou heen, altijd en overal.

EMF Health Card, elektrosmog

EMF Health Card, elektrosmog

Op de buitenzijden van de kaart staan symbolen en deze geven aan welke zijde een energetische werking heeft en welke zijde juist een kalmerende. De zijde met de pijlen draagt een met de klok mee draaiende energie welke een stimulerende en energetische kracht bezit als je deze zijde naar je lichaam richt. De zijde met de lussen draagt een energie tegen de klok in. Deze zijde heeft een kalmerend en rustgevend effect op het lichaam.

EMF Health Card, elektrosmog

EMF Health Card, elektrosmog

Prijs per kaart: 79 euro exclusief verzendkosten.

Om te bestellen klik je hier.

EMF Health Card, elektrosmog

EMF Health Card 

Affiliatie mogelijkheden

EMF Health Ca
Als je ons mee wilt hebben met de EMF Health Card te promoten dan kan je kiezen uit een aantal commerciële concepten.

1. Affiliatie link
Als partner stuur je jouw affiliatie link naar je relaties, klanten of andere contacten via e-mail, sociale media, e-commerce activiteiten.
De affiliatie link is verbonden aan jouw account, dus alle verkopen via deze link worden geregistreerd als jouw verkopen.
Je ontvangt 15% commissie van alle netto-omzet exclusief btw via deze affiliatie link.
Elke maand / kwartaal ontvang je een overzicht van de commissie.
Je ontvangt een standaardmail met je gepersonaliseerde affiliatie link.

Algemeen: Makkelijke promotie van de EMF Health Card, zonder voorraad, zonder logistiek, zonder administratie.2. Affiliatie coupon
Je krijgt een gepersonaliseerde coupon met 5% korting voor je vriend / familie/ relaties.
We raden je aan om deze coupon te gebruiken samen met de affiliatie link (zie A). Je contacten, vrienden kunnen jouw affiliatie link en coupon naar hun vrienden sturen. Het zal jouw verkoop zijn.

Algemeen: Makkelijke promotie van de EMF Health Card, zonder voorraad, zonder logistiek, zonder administratie.

3. Extra korting op webshop
Het kopen van EMF Health Cards via de website van Feel Young 2 BV.
Je krijgt een speciale partnercoupon van 15% korting op al jouw webshopaankopen . Je hebt dus de prijzen van de gezinsarrangementen op de website en bovendien krijg je 15% van de coupon. Als je 10 kaarten tegelijk koopt, krijg je een marge van 30%.
Jij verkoopt de kaarten rechtstreeks uit je eigen voorraad aan je vrienden, netwerkcontacten en/of klanten.

Algemeen: Je hebt hier je eigen voorraad en logistiek, gebruikmakend van het merk EMF Health Card.

EMF Health Card