LoveLightHappiness | Frequensea Pro kopen
Frequensea Pro met marine fytoplankton biedt u de optimale voeding voor uw biljoenen cellen. De grote hoeveelheid pigmenten, proteïne, vitamines, mineralen , sporenelementen, antioxidanten, enzymen, polysaccharide, fosfolipiden en energiepakketjes kunnen op cellulair niveau worden geabsorbeerd, zodat het lichaam niet hoeft te vertrouwen op het spijsverteringsstelsel of de lever voor verwerking. Marine Fytoplankton is het enige voedsel ter wereld met deze specifieke karaktereigenschap. Zelfs de meeste gezonde voedselbronnen ter wereld zijn vaak maar voor maximaal 50% beschikbaar, de rest verlaat het lichaam altijd als afvalstoffen die niet opgenomen kunnen worden. Daarnaast is Marine Fytoplankton een volledige proteïnebron en de beste plantaardige bron van lange-keten omega-3 vetzuren (DHA en EPA) ter wereld.
Frequensea, freqiensea pro, plankton, marine fytoplankton, frequensea fgxpress, frequensea pro fgxpress, frequensea forevergreen, frequensea pro forevergreen, frequensea kopen, frequensea pro kopen, whole food, fytoplankton, algen, groene algen, superfood, alternatief visolie, alternatief vis eten,
15400
page-template-default,page,page-id-15400,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Frequensea Pro

Ultieme voeding voor uw cellen

Frequensea Pro = de ultieme ‘raw’ voeding voor uw cellen

Verjonging van uw cellen

Frequensea Pro is een verdiepingssupplement specifiek om uw cellen te verjongen. Dit bijzondere voedingssupplement is in poedervorm en bestaat uit Marine Fytoplankton, diverse bessen, sterke antioxidanten en prebiotica.

Door een nieuwe natuurlijke technologie die in deFreqeansea Pro is toegevoegd (TransArmor Nutriënt Technology) neemt het lichaam (dunne darm) de voedingsstoffen veel beter op dan normaal waardoor je geen hoge dosis nodig hebt en je zeker weet dat de voedingsstoffen ook worden opgenomen. Dus je weet zeker dat je waar hebt voor je geld!

Deze nieuwe technologie is ontwikkeld door de jongst afgestudeerde doctor ooit, dr. Ambati (Guinness Book of Records).

 

“Wetenschappelijke doorbraak in nano-voeding ontsluit het # 1 geheim voor een langer en gezonder leven, uw ENERGIE te verhogen, uw mentale focus te verbeteren en daadwerkelijk om uw cellen te verjongen!

 

 

De ultieme brandstof voor uw lichaam

De basis van het supplement Frequensea Pro (poeder) is Marine Fytoplankton. Marine Fytoplankton beginnen een vooraanstaand succes te worden in de wereld van de superfood gebruikers en veganisten door hun ongekende voedingswaarde. Er is geen andere plant of vrucht op aarde meer voedingsstoffen bij elkaar.

Marine Fytoplankton is daarnaast 100% verteerbaar voor het lichaam en er wordt helemaal niks door het lichaam uitgestoten aan afvalstoffen (dus 100% biologisch beschikbaar voor het menselijke lichaam!). Marine Fytoplankton is het enige voedsel ter wereld met deze specifieke karaktereigenschap. Zelfs de meeste gezonde voedselbronnen ter wereld zijn vaak maar voor maximaal 50% beschikbaar, de rest verlaat het lichaam altijd als afvalstoffen die niet opgenomen kunnen worden.

Marine Fytoplankton, net als hennepzaad een volledige proteïnebron en de beste plantaardige bron van lange-keten omega-3 vetzuren (DHA en EPA) ter wereld. Dus een fantastisch alternatief voor visolie. Waarom zouden we nog kilo’s vissen uitwringen voor een potje visolie?

 

FREQUENSEA PRO KOPEN

 

 

WAAROM FREQUENSEA PRO?

 

Marine Fytoplankton is een dusdanig unieke superfood dat het ook wel bekend staat als de ‘Whole food’ van de toekomst. Dit betekent dat er géén andere voeding op de aarde bestaat die meer voedingsstoffen in zich draagt dan Marine Fytoplankton. Marine fytoplankton is het beste voedsel uit de natuur. Het is niet voor niets dat het grootste zoogdier op aarde, de blauwe vinvis, zo groot, zo sterk en zo lang leeft door het eten van vooral plankton, duizenden kilo’s per dag!

 

Met Frequensea Pro geeft u uw gezondheid een flinke boost door een ultieme samenstelling aan voedingsstoffen:

 

 • Marine Fytoplankton:
  • (essentiële) vetzuren omega-3, -6: vooral ALA en EPA/DHA.
  • vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 en B12, C, en E.
  • chlorofyl (groen pigment) en andere carotenoïde pigmenten
  • mineralen en sporenelementen (>20 elementen).
  • fosfolipiden (voor betere absorptie/transport van EPA).
  • volledig eiwitpakket en alle essentiële aminozuren (9).
  • energiepakketjes o.a.: ATP, AGP, GTP en ADP.
  • polysacharide: (essentiële suiker) polymeren van glucose moleculen zoals zetmeel, cellulose en glycogeen.
 • wierook (Frankincense):  Deze gezonde gedroogde en gedestilleerde hars ondersteunt de celmembranen.
 • Astaxanthine: (geel en rode pigmenten), één van de sterkste antioxidanten.
 • prebiotica: bevordert een gezonde dikke darm en verbetert de biologische beschikbaarheid en opname van mineralen.
 • açaíbes en gemengde bessenmix:  bevat vitamines (o.a. B1, B2, B3, K),, mineralen (o.a. kalium, mangaan, koper, ijzer en magnesium) en hoge concentratie vetzuren (o.a. omega-6 en omega-9) en antioxidanten (o.a. ellaginezuur)
 • gemberwortel: (vitamines, mineralen en vetzuren)
 • aloë vera – Antioxiderende en antibacteriële eigenschappen

 

Frequensea Pro bevat de allernieuwste techniek (TransArmor Technology)  voor een optimale opname van voedingsstoffen door de dunne darm. Deze technologie wordt exclusief door ForeverGreen toegepast in hun supplementen zodat u er zeker van kan zijn dat de voedingsstoffen ook daadwerkelijk worden opgenomen door uw lichaam. Bekijk de video over de revolutionaire technologie voor een optimale opneembaarheid.

TOEGEVOEGDE WAARDE VAN MARINE FYTOPLANKTON

Het ongeëvenaarde Marine Fytoplankton in Frequensea Pro kan vrijwel elke systeem in uw lichaam ondersteunenZo kan het uw  metabolisme stimuleren en uw cellen meer energie geven waardoor gewichtsverlies mogelijk is.

 

Gezien het feit dat Fytoplankton zo klein is, ook wel nanofytoplankton genoemd kan het de bloed-hersenbarrière doorbreken en zo uw diepste klieren in de hersenen bereiken, wat kan helpen om de neurotransmitterproductie te stimuleren en uw hersenfunctie en geheugen te verhogen. Verder bevat Marine Fytoplankton meer dan 93 mineralen en sporenelementen waardoor tekorten kunnen worden aangevuld en normale glucosewaarden in uw bloed kunnen worden hersteld.

 

Verder geeft de wetenschap aan dat de volgende gezondheidsvoordelen mogelijk zijn door Marine Fytoplankton:

 

 • door de hoge mate van cellulaire voeding kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt worden
 • fosfolipiden en vetzuren EPA/DHA zijn belangrijke voedingsstoffen voor een gezond zenuwstelsel en ondersteunen de beschermende omhulling rond de zenuwcellen
 • de enorme chlorofyl voorraad kan een aanvullende krachtbron zijn voor sporters en mensen met bijvoorbeeld zware fysieke arbeid. De grote hoeveelheid chlorofyl kan voor een verbeterde zuurstofopname zorgen in het bloed, waardoor spieren en spierweefsel meer brandstof krijgen, wat weer leidt tot verbeterde fysieke prestaties en een groter uithoudingsvermogen. De verbeterde zuurstofopname zou dan ook van toegevoegde waarde kunnen zijn voor mensen met vermoeid.
 • de grote hoeveelheden antioxidanten (o.a. vele carotenoïden) kunnen de gezondheid van de ogen ondersteunen evenals ook de specifieke lange-keten omega-3 vetzuren welke de ogen direct kunnen voeden.
 • kan de antivirale, schimmelwerende en antibacteriële effecten bevorderen
 • kan ondersteuning bieden bij  ontgifting

 

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA) en College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) . Deze producten zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

 

 

PURE KRACHT VANUIT DE BRON

Wereldwijd wordt door wetenschappers gewezen op de zeer ernstige achteruitgang van de visbestanden en op het feit dat er uitstekende alternatieven zijn voor vis en visolie. Met Frequensea Pro kunt u genieten van de gezondheidsvoordelen van de DHA/EPA vetzuren en alle andere hoogwaardige voedingsstoffen vanuit algen/plankton zonder schade aan te richten aan het milieu, het zeeleven en de oceanen.

Door plankton vanuit Frequensea Pro te gebruiken weet u dit zeker:

 • Geen verontreiniging met zware metalen (o.a. kwik), dioxines, PCB’s etc.
 • Geschikt voor vegetariërs, veganisten of bij een visolie intolerantie.
 • Plankton van ForeverGreen is van pure plantaardige oorsprong en bevat geen dierlijke bestanddelen.
 • Vrij van oplosmiddelen, vrij van genetisch gemodificeerde organismen, ze hebben niet het risico BSE te bevatten, vrij van gluten en Hexaan vrij.
 • GMO-vrij.
 • Weinig tot geen last van oprispingen zoals vaker gebeurt bij de visoliecapsules.

 

FREQUENSEA PRO KOPEN