LoveLightHappiness | Smart Watch - CareWear
Persoonlijk dashboard voor een totale gezondheidservaring. Wij introduceren de allernieuwste PERSOONLIJK GEZONDHEIDS DASHBOARD door middel van een slimme horloge: de CareWear voor een totale gezondheidservaring.
CareWear, smart watch, gezondheidsdashboard, persoonlijk dashboard, persoonlijk gezondheidsdashboard, slimme horloge, health watch, carewear kopen, forevergreen carewear, carewear horloge, carewear watch
16184
page-template-default,page,page-id-16184,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Health Watch – CareWear

Persoonlijk dashboard voor een totale gezondheidservaring

 

Wij introduceren de allernieuwste persoonlijke gezondheidsdashboard door middel van een slimme horloge, de CareWear™ genaamd,  met meer dan 40 functionaliteiten. CareWear is een draagbare technologie met geavanceerde bewegingssensoren in combinatie met innovatieve gezondheidsproducten van ForeverGreen voor een totale gezondheidservaring.

 

 

“Bent u klaar voor de volgende stap om uw gezondheid te verbeteren?”

 

Als je erover nadenkt is het best wel vreemd dat iedereen elke dag de conditie van zijn auto kan aflezen op het dashboard maar dat we tot nu toe géén optimale persoonlijk dashboard hebben van ons belangrijkste bezit: DE GEZONDHEID VAN ONS LICHAAM?! CareWear is niet alleen bedoeld om uw vitale functies te volgen, maar vooral om u te ondersteunen bij dagelijkse leefstijlkeuzes.

 

Uw hart en bloedvatenstelsel

Eén van onze belangrijkste lichaamsonderdelen is het hart en het bloedvatenstelsel. Maar liefst 1 op de 4 mensen heeft een te hoge bloeddruk. Een hoge bloeddruk wordt ook wel een ‘stille moordenaar’ genoemd omdat met een hoge bloeddruk het risico op hart- en vaatziekten vele malen groter wordt. Als u een te hoge bloeddruk heeft dan is de kracht op de vaatwanden groter dan normaal. Hierdoor kunnen op termijn uw wanden van de bloedvaten beschadigd raken, een proces dat aderverkalking wordt genoemd. Aderverkalking begint vaak eerst in de kleinere vaatjes van uw lichaam. Een voorbeeld hiervan is het fijn vertakte vaatstelsel in de zwellichamen van de penis. Bij aantasting van deze bloedvaten kunnen bij mannen erectiestoornissen ontstaan. Als de vaten beschadigd raken en vernauwen wordt het moeilijker voor het hart om uw bloed door uw vaten te pompen. Het hart krijgt dan meer te verduren, en dit kan gevolgen hebben voor het goed functioneren van het hart. Een verhoogde bloeddruk geeft op de langere termijn dan ook een verhoogde kans op hart- en vaatziekten zoals hartinfarct (meer dan 200 mensen in NL per dag) of beroerte (meer dan 115 mensen in NL per dag). Ook nierziekten en netvliesbeschadiging kunnen ontstaan door een hoge bloeddruk.

 

 

CareWear en de gezondheid van uw hart en bloedvaten

Met de CareWear kunt u elke dag uw hartslag en bloeddruk volgen. Uw slimme horloge geeft u een signaal als uw bloeddruk oploopt. Op basis van Nobelprijs winnend onderzoek heeft ForeverGreen een natuurlijk gezondheidsproduct, Pulse-8, ontwikkeld om de gezondheid van uw hart en bloedvaten te ondersteunen. Met de CareWear kunt het effect hiervan volgen. Pulse-8 biedt u onder andere het semi-essentieel aminuzuur dat van cruciaal belang is voor vaatverwijding, goede weefseldoorbloeding, gebalanceerde bloeddruk en het goed functioneren van uw hart, uw longen, uw nieren, uw immuunsysteem, uw hormoonstelsel (waaronder bijnieren en hypofyse) en uw zenuwstelsel.

 

 

 

Waar maakt de CareWear het verschil?

Wat maakt CareWear anders dan andere ‘smart watches’ die op de markt zijn? CareWear is de eerste in zijn soort en het maakt de cirkel van de Natuur – Wetenschap – Innovatieve Producten – Onderwijs – Technologie rond voor een totale persoonlijke gezondheidservaring met een uniek uitgebreid dashboard voor uw totale gezondheid.

Het materiaal van de CareWear is een Hypoallergeen siliciumrubber. Dit materiaal wordt gebruikt voor het polsbandje voor duurzaamheid en preventie van huidirritatie/ uitslag.

Met de komst van CareWear zetten wij een volgende stap in het bevorderen van gezondheid wereldwijd. Voortaan kijkt u gewoon even op uw eigen supermoderne horloge met een digitale gezondheidsdashboard om te zien hoe uw gezondheid ervoor staat.

 

Binnenkort beschikbaar

In het voorjaar van 2018 wordt de nieuwe gepersonaliseerde myCreWear app gelanceerd voor een Totale Gezondheidsbeleving op basis van de onderstaande belangrijke gezondheidsfactoren. Tot die tijd werken we met de app van ‘Goheart’voor het volgen van uw vitale functies.