LoveLightHappiness | Imaginuiti
THE NEW WORLDWIDE BRAND FOR A TOTAL HEALTH EXPERIENCE. Imagine .. Wat gebeurt er als je de kracht van de natuur, wetenschap, innovatieve gezondheidsproducten, technologische hoogstandjes en Onderwijs van gerenommeerde artsen samenvoegt? .. IMAGINUITI! The new worldwide brand for a Total Health Experience.
Imaginuiti, CareWear, imagine total health, smart watch, carewear watch, forevergreen imaginuiti, fgxpress imaginuiti, imaginuiti forevergreen, wearable technology, new brand, new brand for a total health, total health experience
16283
page-template-default,page,page-id-16283,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Imaginuiti

Imagine .. Wat gebeurt er als je de kracht van de natuur, wetenschap, innovatieve gezondheidsproducten, technologische hoogstandjes en onderwijs van gerenommeerde artsen samenvoegt? .. IMAGINUITI! The new worldwide brand for a Total Health Experience.

 

 

“1 ons preventie weegt meer dan 1 kilo genezing”. Dit is niet alleen een mooi gezegde, maar ook de keiharde waarheid dat preventie veel meer levens kan redden dan de geneeskunde!

 

We moeten massaal in actie komen om het tij van sterk groeiend aantal (chronisch) zieke mensen te veranderen (nu >5,3 miljoen Nederlanders). Nederland is namelijk inactief en ziek. Meer dan 50% heeft overgewicht. Een nog groter aantal is ondervoed door een tekort aan voedingsstoffen. En elke jaar sterven er meer dan 45.000 mensen aan doodsoorzaak nummer 1: kanker.

 

Het goede nieuws is dat de helft van de ziektegevallen in Nederland te voorkomen is als we andere, lees individueel geschikte, gezondere én politieke keuzen maken. De cijfers zijn glashelder. De wetenschap ook trouwens. Het is namelijk ook aangetoond dat een huisarts succes kan boeken door actief bezig te zijn met leefstijl.

 

In samenwerking met ForeverGreen bieden we een programma aan voor een Totale Gezondheidservaring. Hierbij combineren wij de kracht van de natuur, wetenschap, krachtige en innovatieve gezondheidsproducten, techniek en onderwijs van gerenommeerde artsen en andere professionals.

 

 

Wil jij net zoals wij een bijdrage leveren in het bevorderen van gezondheid en in alle vrijheid/onafhankelijkheid een wereldwijde business opbouwen? Kom gerust met ons in gesprek voor een unieke kans. Mail naar info@lovelighthappiness.nl