LoveLightHappiness | Ketobru kopen
CACAODRANK VOOR LANGDURIGE NATUURLIJKE ENERGIE Ontdek de nieuwe cacaodrank KetoBRÜ gemaakt van de Theobroma cacaoboon! Dit wordt ook wel “Food of the Gods” genoemd. Theobromine cacao geeft meer dan het dubbele aan energie dan cafeïne. Het geeft een evenwichtige, duurzame, natuurlijke energie die 7 tot 12 uur duurt zonder een crash te ervaren.
Ketobru, ketobrü, Ketobru kopen, ketobrü kopen, keto bru kopen, cacao, rauwe cacao, magnesium, zwavel pure cacao, 100% cacao, theobromine, cacaoboon, cacaobonen, ketogene levensstijl, energie, energieverhogend, gezondheidsvoordelen, antioxidanten, superfood, biologisch
15678
page-template-default,page,page-id-15678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

KetoBRÜ

Voor langdurige, duurzame energie (8-12 uur)

KetoBRÜ – 100% Cacao

 

Nieuw in Europa KetoBRÜ.

 

De naam KetoBRÜ komt van Theobroma cacaoboon! Dit wordt ook wel “Food of the Gods” genoemd.

 

KetoBRÜ is de nieuwe ‘koffie’. Waarom?
Theobromine geeft meer dan het dubbele aan energie dan cafeïne. Het geeft een evenwichtige, duurzame, natuurlijke energie die 7 tot 12 uur duurt zonder een crash te ervaren.

 

 

KETOBRÜ KOPEN

 

 

KetoBRÜ kent géén contra-indicaties, het heeft geen bijwerkingen. Iedereen kan en mag het gebruiken.
Het bestaat uit twee ingrediënten, de hele cacaoboon (ook de schil en de cacaoboter) en water.

 

KetoBRÜ helpt het lichaam om in de vetverbranding (ketose) te blijven in plaats van de koolhydraatverbranding. KetoBRÜ past daarom perfect in een ketogeen dieet.

 

KetoBRÜ is een grote bron van magnesium. 95% van de mensen heeft een tekort aan magnesium, waardoor er tal van klachten kunnen optreden. Magnesium speelt een rol bij de energiestofwisseling en draagt bij aan de overdracht van zenuwimpulsen. Daarnaast werkt het ook spier-ontspannend.

 

KetoBRÜ is een bron van zwavel dat bijdraagt aan een mooie huid, mooi glanzend haar en sterke nagels. Zwavel helpt bij het ontgiften, het ondersteunt de leverwerking en helpt de lever bij de galafscheiding. Zwavel is een onderdeel van de B-vitaminen en werkt anti-parasitair!

 

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA) en College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) . Deze producten zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

 

keto-Brü-300x264

KetoBRÜ

• gemaakt van pure cacao 
• bevat maar 2 ingrediënten: Theobromine Cacao en water
• levert duurzame energie met natuurlijke theobromine
• geen contra-indicaties
• bevat vitaminen en mineralen uit de hele cacaobonen
• grote bron van flavonoïden, bevat hoog gehalte aan antioxidanten
• ondersteunt het cardiovasculaire systeem
• magnesium, kalium, ijzer en calcium
• 100% natuurlijk; geen chemische stoffen, geen suiker, geen zuivel
• leidt tot langdurige, duurzame energie
• bevat MCT-olie welke heilzaam is voor een ketogene levensstijl
• handige 1 portie verpakking

 

keto-bru-1

Cacao

Cacao wordt van cacaobonen gemaakt en is het hoofdbestandsdeel van chocolade. De cacaobonen groeien aan de cacaoboom, de “Theobroma Cacao”. Theobroma Cacao is een Griekse voor “voedsel van de goden”.

Cacao kent een vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen. Belangrijk om te weten is dat dit alleen geldt voor cacao die veel flavonoïden bevat. Cacao kan de bloeddruk en het LDL cholesterol verlagen. Cacao kan de insuline gevoeligheid verhogen, waardoor eventuele bloedglucose beter in de spieren en lever opgenomen kan worden, in plaats dat het omgezet wordt in lichaamsvet. De verlaging van de bloeddruk wordt waarschijnlijk veroorzaakt, omdat de cacao de bloedvaten verwijdt. Dit heeft effect op de stikstofproductie, de stikstofproductie verhoogt en dit ontspant de bloedvaten. Ontspannen bloedvaten kan ervoor zorgen dat de de bloeddruk daalt. Verschillende studies laten zien dat met cacao de bovendruk zelfs met 3,5 tot 6 punten verlaagd kan worden.

 

ketobrupresale2

Vetten

De vetten van cacao kunnen zorgen voor een hoger HDL cholesterol gehalte en lagere triglyceriden in het bloed. Dit komt doordat cacao naar verhouding weinig koolhydraten bevat, en veel gezonde (verzadigde) vetten. De verhouding tussen het HDL gehalte en triglyceriden is een belangrijke voorspeller van hart en vaatziekten. Deze verhouding kan verbeterd worden door cacao.
Cacao past door de aanwezigheid van de vele vetten en weinige koolhydraten perfect in een ketogeen dieet.

 

Antioxidanten

KetoBRÜ bevat veel flavonoïden, welke bekent staat als een grote bron van antioxidanten. Antioxidanten verminderen de schade van vrije radicalen in het lichaam.
Het aantal antioxidanten in cacao is vele malen hoger dan in groene thee of rode wijn. Een belangrijk aspect voor het behoud van de antioxidanten, is dat cacao niet met melkproducten wordt gecombineerd. Melkproducten zorgen ervoor dat de activiteit van de antioxidanten van cacao teniet worden gedaan.

De flavonoïden in cacao kunnen een beschermende werking op de hersenfunctie hebben, doordat flavonoïden de oxidatieve stress in de hersenen kunnen verminderen. Cacao kan zorgen voor de aanleg van nieuwe bloedvaten in de hersenen, nieuwe hersencellen en kan de structuur van bestaande hersencellen aanpassen.

KetoBRÜ kan voordelen hebben op het gebied van het geheugen en het leervermogen, daarnaast kan het de mentale vermoeidheid verminderen.

 

ketobrupresale
Vezels

De vezels in KetoBRÜ kunnen een positief effect hebben op de stoelgang, omdat de vezels in KetoBRÜ  de werking van de goede bacteriën in de maag kunnen versterken.

 

 

Superfood

KetoBRÜ is met recht een superfood!