LoveLightHappiness | KetonX voor ketogene leefstijl
KetonX is een wereldwijd gepatenteerde Amerikaanse formule in poedervorm om binnen enkele uren in een staat van vetverbranding (ketose) te komen. Ketose is een toestand waarbij het lichaam zijn energie haalt uit het verbranden van vetten in plaats van koolhydraten en suikers.
ketopia, ketonx, ketogeen, ketogene leefstijl, ketose, vetverbranding, ketogenen, ketonx kopen, ketopia kopen, ketogeen dieet, ketonx formule, afvallen gezondheid, gewichtsafname, diëten, gezond gewicht, afslanken
16522
page-template-default,page,page-id-16522,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

KetonX

KetonX

 

KetonX formule

KetonX is een wereldwijd gepatenteerde Amerikaanse formule in poedervorm om binnen enkele uren in een staat van vetverbranding (ketose) te komen. Ketose is een toestand waarbij het lichaam zijn energie haalt uit het verbranden van vetten in plaats van koolhydraten en suikers.

 

 

Het wordt steeds duidelijker dat het belangrijk is voor een goede gezondheid en een gezond gewicht om goede vetten te gebruiken als brandstof voor energie. De meeste mensen gebruiken echter koolhydraten als brandstof. Dit komt doordat het ‘normale’  voedingspatroon in Europa vooral bestaat uit koolhydraten en suikers.

De overgang van koolhydraat/suiker verbranding naar vetverbranding is een ‘lastig’ proces, wat gepaard kan gaan met symptomen zoals duizeligheid, misselijkheid, vermoeidheid, verstopte neus, hersenmist, slechte concentratie en pijn. Deze symptomen wordt ook wel de  ‘keto-griep’ genoemd. Deze verschijnselen duren meestal vier dagen en dat is ook de reden waarom de meeste mensen na een paar dagen alweer stopen met de ketogene leefstijl.

KetonX is ontworpen om de overgang naar ketose soepel te laten verlopen en dat het lichaam al binnen enkele uren overgaat van koolhydraten/suiker verbranding naar ververbranding. Het duurt ongeveer vier tot acht dagen voordat het lichaam volledig gewend is aan de nieuwe ketogene leefstijl. KetonX helpt om deze dagen moeiteloos te laten verlopen.

 

 

KetonX is als het ware de brug naar de ketogene leefstijl.

 

Ketose

Ketose is een toestand waarbij het lichaam zijn energie haalt uit het verbranden van vetten in plaats van koolhydraten en suikers. Dit gebeurt wanneer het lichaam weinig koolhydraten/suikers krijgt uit de voeding en het lichaam overgaat op het verbranden van vetten als brandstof voor energie.

Ketose heeft veel gezondheidsvoordelen, zoals:

 • Gewichtsverlies en het behoud van een gezond gewicht
 • Plattere buik
 • Meer energie en uithoudingsvermogen
 • Minder hongergevoel
 • Minder zin in (zoete) tussendoortjes
 • Weinig tot geen onbedwingbare behoefte om te ‘moeten’ eten (cravings)
 • Stabielere bloedsuikerspiegel
 • Betere spijsvertering
 • Beter geheugen en concentratie
 • Sterker immuunsysteem
 • Slaapkwaliteit verbetert

Wanneer het lichaam in ketose is, ontstaan ketonen. Ketonen zijn stoffen die de lever afgeeft wanneer het vetten verbrandt en afbreekt.

 

KetonX ingrediënten highlights

KetonX heeft een specifieke mix van natuurlijke ingrediënten die het lichaam binnen enkele uren kunnen laten omzetten naar een staat van voedingsgerelateerde ketose!

De gepatenteerde technologie bevat exogene ketonen Beta-hydroxybutyraat (of BHB-zouten) en MCT-oliën (middellange keten verzuren). Beide zijn natuurlijke ingrediënten die het lichaam helpen om zich aan te passen aan het vet en sneller ketose binnen te gaan.

Door het lichaam te voeden met goede vetten, zal het lichaam meer vet verbranden. Om het lichaam in ketose te houden, is een ketogene leefstijl nodig dat bestaat uit 70% goede vetten, 20% eiwit en 10% koolhydraten, gecombineerd met matige lichaamsbeweging en veel water.

 

Inhoud KetonX Envelop

4 PORTIES PER ENVELOP Gebruiksaanwijzing: Meng KetonX in een halve liter (of meer) water en neem steeds een slokje gedurende 60-90 minuten.

 

Ketogene Leefstijl


KetonX is de brug naar de ketogene leefstijl. KetonX werkt alleen maar in combinatie met een ketogene leefstijl.

 

Wat is een ketogene leefstijl
Juiste balans in goede vetten, eiwitten en koolhydraten/suikers

Ketogene voeding bestaat uit:
70-75% goede vetten
20% eiwitten
5-10 % koolhydraten/suikers

 

Voldoende water drinken
Het is belangrijk om voldoende water te drinken bij een ketogene leefstijl, minimaal 1.5 liter (gefilterd) water per dag. Frisdranken, alcoholische dranken en vruchtensappen bevatten veel koolhydraten/suikers en passen niet bij een ketogene leefstijl. Drink zo weinig mogelijk koffie en zwarte thee. Kruidenthee past wel in een ketogene leefstijl.

 

Voldoende beweging
Bewegen is belangrijk voor een ketogene leefstijl. Bewegen helpt het lichaam om in vetverbranding te blijven. Intensief sporten is niet noodzakelijk. Een half uur per dag bewegen heeft al grote gezondheidsvoordelen.

 

Voldoende slaap
Zorg voor voldoende slaap! Dit is essentieel voor een goede gezondheid. ’s Nachts regenereert (herstelt) en ontgift het lichaam. Deze processen kunnen alleen plaatsvinden bij voldoende en kwalitatief goed slapen.

 

Goede vetten
We zijn de laatste decennia ‘bang’ gemaakt voor de inname van vetten, maar recent onderzoek laat zien dat goede vetten essentieel zijn voor een goede gezondheid en een gezond gewicht.

Goede vetten zitten in volwaardige voedingsmiddelen, zoals marine fytoplankton (bv PURE EU), avocado, kokosolie, kokosnoot, olijven, extra vierge olijfolie, cacaoboter, biologische roomboter, biologische grasboter, biologische scharreleieren, noten, zaden, pitten, krillolie en vette vis.

Er zijn ook ongezonde vetten. Dit zijn de vetten die industrieel bewerkt zijn, de zogenaamde transvetten. Het lichaam kan transvetten slecht verteren en deze worden opgeslagen in het lichaam, vooral rond de organen van de buik. Transvetten verstoren de celfuncties, doordat  celmembraan geblokkeerd raakt, met vele nadelige gevolgen voor een goede gezondheid. Transvetten zitten onder andere in fastfood, kant- en klaar maaltijden, koekjes, crackers, chips, margarine. Het ook veel gebruikt in producten die goed smeerbaar moeten zijn. Deze ongezonde vetten moeten zoveel mogelijk vermeden worden.

 

Voldoende calorieën
De Ketogene Leefstijl is GEEN calorie beperkende leefwijze. Er mag zoveel gegeten worden tot iemand verzadigd is. Doordat er meer vetten worden gegeten zal iemand sneller verzadigd zijn dan bij koolhydraat/suikerrijke voeding. Goede vetten geven 200% meer energie dan koolhydraten/suikers. Goede vetten bevatten ook meer calorieën dan koolhydraten/suikers. Bij een ketogene leefwijze krijgt het lichaam de juiste hoeveelheid calorieën binnen.

 

 

Ketose voor gewichtsafname en het behoud van een gezond gewicht

De Westerse leefstijl bestaat vooral uit koolhydraat/suikerrijke voeding. Koolhydraten/suikers worden afgebroken tot glucose en glucose wordt gebruikt voor energie. Het lichaam heeft energie nodig voor allerlei belangrijke functies van het lichaam, zoals bewegen, bloedsomloop, spijsvertering en het goed functioneren van de hersenen.
Wanneer er meer glucose wordt aangemaakt dan het lichaam nodig heeft, wordt het  opgeslagen in de lever en spieren in de vorm van glycogeen. Wanneer de lever en de spieren ‘vol’ zijn, wordt de rest van de glucose opgeslagen als vet. Deze reserves worden aangesproken op de momenten dat het lichaam energie nodig heeft en er niet voldoende energie gehaald kan worden uit de voeding. In onze Westerse wereld gebeurt het echter zelden dat we dagen geen voeding krijgen en daardoor worden de reserves bijna nooit aangesproken. Het gevolg is gewichtstoename.

De Ketogene Leefstijl zorgt ervoor dat de vetreserves aangesproken worden met als gevolg gewichtsafname en een betere gezondheid.