LoveLightHappiness | PowerStrips kopen
PowerStrips zijn natuurlijke plakstrips voor verhoging van de weerstand en verhoging energie, geregistreerd als een klasse 1 medisch hulpmiddel door de FDA.
Powerstrips kopen, Powerstrip, powerstrips, FGX, ForeverGreen, Pijn, plakstrips, natuurlijke, verhoging energie, medisch hulpmiddel, FDA, immuunsysteem, 100% natuurlijk, gezondheidsklachten
15398
page-template-default,page,page-id-15398,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

PowerStrips

Natuurlijke plakstrips voor verhoging van de weerstand en verhoging energie

De kracht van de Powerstrips™

 

PowerStrips™ zijn 100% natuurlijke plakstrips op basis van energie. PowerStrips™ zijn geregistreerd als een klasse 1 medisch hulpmiddel door de FDA. FDA is de Food and Drug Administration van het Ministerie van volksgezondheid in de USA. 
Iedere PowerStrip werkt ongeveer 48 uur lang en kan regelmatig en langdurig gebruikt worden. Dit is mogelijk door de combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten en moderne technologieën.

 

powerstrips-fg-xpress

 

 

POWERSTRIPS KOPEN

Meer voordelen

De  PowerStrips™ kunnen meer voordelen hebben. De ervaringen van miljoenen gebruikers laten zien dat PowerStrips het immuunsysteem kan versterken, waardoor er vele gezondheidsklachten effectief behandeld kunnen worden.

 

De kracht van de PowerStrips mag revolutionair en uniek genoemd worden:

  • Ze zijn 100% natuurlijk
  • Ze kunnen het immuunsysteem snel en effectief versterken, waardoor het bij veel verschillende soorten gezondheidsklachten kan worden gebruikt
  • Ze zijn bij de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) aangemeld als klasse 1 medisch hulpmiddel 

 

Gebruik PowerStrips 
  • De huid moet schoon en droog zijn. PowerStrips zijn niet volledig waterdicht. Wanneer ze in contact komen met veel water, kunnen ze makkelijk loslaten en kunnen ze hun kracht verliezen. Tip: Plak de PowerStrip(s) na het douchen.
  • Twee PowerStrips plakken (of één bij minder heftige klachten); plak de PowerStrip(s) op, of in geval van moeilijk te beplakken gebieden (zoals bijvoorbeeld gewrichten), zo dicht mogelijk in de buurt van de te behandelen plek.
  • Drink voldoende water. Het is belangrijk om gedurende de dag voldoende water te drinken. Dit in verband met de versnelde afvoer van afvalstoffen (ca. 2 liter water per dag).
  • PowerStrips werken maximaal 48 uur. Indien deze voor die tijd vanzelf loslaten dan zijn ze uitgewerkt en heeft het lichaam alle benodigde (voedings)stoffen eruit getrokken. Bij sommige mensen laat de strip al binnen enkele uren los. In dat geval had het lichaam het erg hard nodig. Plak hierna dan eventueel opnieuw één of meerdere PowerStrips .

 

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA) en College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) . Deze producten zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.