LoveLightHappiness | Pulse-8 kopen
Pulse-8, omdat elke hartslag telt! Pulse-8 ™ is een 100% natuurlijke shake met een gepatenteerde formule die hoge kwaliteit L-arginine bevat. De juiste hoeveelheid L-arginine kan onder andere het hart en bloedvatenstelsel versterken.
Pulse-8, hartslag, L-arginine, bloedvatenstelsel, hart, aminozuur, vaatziekten, hoge bloeddruk, stikstofmonoxide, doorbloeding, Nobelprijs, essentieel aminozuur, immuunsysteem,
15402
page-template-default,page,page-id-15402,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Pulse-8

Omdat elke hartslag telt!

Pulse-8 

 

Pulse-8 ™ is een 100% natuurlijke shake met een gepatenteerde formule die een hoge kwaliteit L-arginine bevat. De juiste hoeveelheid L-arginine kan onder andere het hart en bloedvatenstelsel versterken. Maar liefst 5 gram L-arginine en 50mcg aan vitamine D per portie.

pulse-8header-2

 

 

PULSE8 KOPEN

 

L-arginine
Pulse-8 ™ bevat 5 gram L-arginine per innamedosis, dit is de minimale hoeveelheid per dag die het lichaam nodig heeft.

L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet meer in voldoende mate kan worden aangemaakt door het lichaam en dat het aangewezen is op de toevoer van buiten. Voor kinderen is L-arginine is  een essentieel aminozuur.

Aminozuren worden niet opgeslagen in het lichaam en dienen iedere dag in voldoende mate ingenomen te worden.

 

L-arginine is betrokken bij veel stofwisselingsprocessen en is belangrijk bij de behandeling van hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten. L-arginine kan de doorbloeding verbeteren, kan het immuunsysteem versterken en het kan het libido van de man positief beïnvloeden. Er zijn studies die zeggen dat L-arginine de wondgenezing kan versnellen, de vetverbranding kan verbeteren en bij diëten voor gewichtsbeheersing kan worden gebruikt. 

In het lichaam wordt L-arginine omgezet in stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide is een krachtige neurotransmitter die helpt bij het ontspannen van de wanden van de bloedvaten in het gehele lichaam en helpt bij het verbeteren van de bloedsomloop. Daarnaast verhoogt L-arginine de nitriet-oxide spiegel, wat de slagaders elastischer maakt. Deze effecten ondersteunen een verhoogde bloedstroom, die zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, verlaagt de bloeddruk, ontlast het hart en verbetert de bloedcirculatie. In 1998 werd aan 3 Amerikaanse wetenschappers de Nobelprijs voor geneeskunde toegekend voor hun ontdekking van de belangrijke rol van stikstofmonoxide ter ondersteuning van het hart- en bloedvaten systeem.
Gebruik Pulse-8 
Pulse-8 is een oplosbaar poeder die door water of vruchtensap gemengd kan worden. Het beste is om Pulse-8 op de nuchtere maag in te nemen, zodat het lichaam het optimaal op kan nemen. 

 

Voordelen van PULSE-8
 • Het kan hart en bloedvaten versterken
 • Het kan de doorbloeding optimaliseren
 • Het kan het immuunsysteem versterken
 • Het kan herstel na operatie versnellen
 • Het kan de energie verhogen
 • Het kan de stemming en de algehele gevoel van welzijn verbeteren
 • Het kan de mentale helderheid en het geheugen verbeteren
 • Het kan helpen bij het reguleren van de bloeddruk
 • Het kan botontkalking vertragen
 • Het kan de productie van groeihormonen stimuleren
 • Het kan de veroudering vertragen
 • Het kan de alvleesklier versterken
 • Het kan de bloedsuikerspiegel reguleren
 • Het kan de luchtwegen vrijmaken
 • Het kan het libido bij mannen ondersteunen
 • Het kan de prostaat verbeteren
Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA) en College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) . Deze producten zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

 

Omdat elke hartslag telt

Pulse-8 bevat een biologische kwaliteit L-arginine, waarvan bekend is dat het een optimale ondersteuning is voor een gezond cardiovasculaire systeem.

Iedere dag Pulse-8 gebruiken is een perfecte stap in de richting van het creëren van een gezonder hart- en bloedvatenstelsel .

 

Samenstelling

Pulse-8 bestaat alleen uit de zuiverste samenstelling van natuurlijke ingrediënten en voedingsstoffen en dit maakt het een uniek product.
Andere ingrediënten zijn: Vitamine B3 (12mg), B6 (2mg), B12 (60mcg), Foliumzuur (40mcg), Vitamine D3 (25mcg), Calcium (1omg), Q10 en D- ribose.

 

 

top_pulse_1