LoveLightHappiness | Pure
PURE bevat 1500 mg zuivere Marine Fytoplankton dat extreem geconcentreerd en zeer krachtig is! Het is aangevuld met een Deep Blue Mineral concentraat bestaande uit 92 mineralen en sporenelementen, gewonnen uit nutriënt-rijk oceaanwater waarbij het zout is verwijderd. De 92 ionische mineralen en sporenelementen zijn essentieel voor het leven.
Pure, pure forevergreen, pure marine fytoplankton, marine fytoplankton, deep blue mineral base, mineralen, sporenelementen, pure marine fytoplankton, forevergreen, lovelighthappiness, superfood, superfoods, whole food
16184
page-template-default,page,page-id-16184,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Pure EU

PURE EU™: Hoge concentratie Rauwe Marine Fytoplankton (vloeibaar)

 

De superfood van alle superfoods

Pure EU™ bevat een zeer hoge geconcentreerde mix van Marine Fytoplankton (Alpha3CMP). Dit is een mix van 200 soorten Marine Fytoplankton op een natuurlijke gekweekt in Vancouver.

 

Elke portie (1/2 pipet) bevat 25 mg van ’s werelds beste microscopisch kleine Marine Phytoplankton (nano-voeding).  Marine Fytoplankton is door experts beschouwd als de beste superfood uit de natuur vanwege zijn ongeëvenaarde cellulaire voeding. Marine fytoplankton bevat een volledig spectrum van aminozuren (bouwstenen van eiwitten), mineralen, sporenelementen, vitamines, micronutriënten, essentiële vetzuren, essentiële suikers en zeer sterke antioxidanten.

 

Waarom is PURE EU zo goed voor u?

De gezondheidsvoordelen van Marine fytoplankton zijn ongekend. Het ondersteunt onder andere een gezonde cellulaire activiteit,  het Kan de immuunfunctie helpen te verbeteren, het bevordert energie en vitaliteit en het ondersteunt fysiek en emotioneel welzijn.

PURE- EU ™ is ontworpen om een ​​gezond celmembraan te ondersteunen, energie en vitaliteit te bevorderen en is een uitstekende bron van micronutriënten voor mensen van alle leeftijden, of zelfs huisdieren.

Een gezond celmembraan is van vitaal belang voor het bevorderen van een goede en duurzame gezondheid. Topgezondheidsdeskundigen over de hele wereld leggen uit hoe de biljoen cellen in ons lichaam altijd energie en informatie uitwisselen (verwijzend naar neurotransmitters zoals hormonen, enz.).

Slechte voeding, stress en vervuiling kunnen het celmembraan (de buitenwand van de cel) beschadigen, wat zacht en flexibel hoort te zijn. Het celmembraan kan uiteindelijk uitharden, waardoor het moeilijk wordt voor voedingsstoffen en neurotransmitters om de cel binnen te komen en de energiecentrales (mitochondriën: de plek waar de stofwisseling plaatsvindt) goed te laten functioneren.

Bovendien, als het membraan is uitgehard, heeft het afval, nadat de mitochondriën energie hebben gecreëerd (ATP-proces), het moeilijk om de cel te verlaten om te worden ontladen. Dit kan er ook toe leiden dat de cellen toxisch worden, geoxideerd, ontstoken met minder mitochondriale functie, waarvan wordt gedacht dat dit een van de oorzaken is die tot degeneratieve ziekte leiden.

Micronutriënten

Mineralen en sporenelementen zijn katalysatoren voor vitale cellulaire functies. Ze zorgen voor duizenden essentiële enzymreacties in het lichaam, waaronder het activeren van andere voedingsstoffen, het ioniseren van de elektrische stroom van het lichaam die nodig is voor andere functies, bouwstenen van enzymen en hormonen, stabiliseren van de pH, spijsvertering, groei en weefselregeneratie. Mineralen en sporenelementen zijn onmisbaar voor een optimaal functioneren van een gezond lichaam. Het lichaam produceert deze essentiële voedingsstoffen niet, daarom moeten ze vanuit de voeding worden verstrekt.

Voedingssuppletie

Voedingssuppletie is van de dag belangrijke dan ooit. De reden hiervan is:

 • het is een noodzakelijke aanvulling op incomplete voeding (door bodemverarming en gebruik van bestrijdingsmiddelen).
 • het is een noodzakelijke aanvulling door onbalans in voeding door fastfood en bewerkt en voorverpakt voedsel.
 • grotere behoefte voedingsstoffen veroorzaakt door stress, milieuvervuiling, medicijngebruik, straling, etc.
 • te weinig lichaamsbeweging.
 • ter preventie van (chronische) ziekten.
 • regulering en herstel van de gezondheid.

 

Biologische voeding bevat minder gifstoffen (resten van bestrijdingsmiddelen) maar niet meer micro-nutrienten (vitaminen, mineralen en spoorelementen). Biologisch dynamische voeding bevat wel wat meer micro-nutriënten. Zelfs wanneer men volledig biologisch dynamisch eet, is regelmatige suppletie van essentieel belang gezien alle andere invloeden waardoor er tekorten kunnen ontstaan.

 

Pure™ is de beste aanvulling van uw dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen omdat:
 • het hoge concentraties Marine Fytoplankton bevat (Alpha3CMP) met meer dan 200 microscopisch kleine soorten. De enige natuurlijke wilde bron van Marine Fytoplankton bio-beschikbaar (opneembaar voor het lichaam) voor menselijke consumptie.
 • het is 100% opneembaar voor uw lichaam.
 • het de hoogste dichtheid en voedingsprofiel biedt in vergelijking met elke andere voedselbron die de mens kent.
 • het bevat geen kunstmatige ingrediënten, conserveringsmiddelen of additieven. Het is veilig voor mensen, huisdieren en planten.
 • het is raw food, onbewerkt!

 

 

 

Ingrediënten Highlights

Marine Fytoplankton wordt door gezondheidsdeskundigen beschouwd als dé superfood onder de superfoods. De Alpha3 CMP-technologie bootst de lentebloei na, produceert honderden soorten Marine Fytoplankton en opent de fytoplanktoncellen waardoor de voedingsstoffen biologisch beschikbaar worden voor het menselijk lichaam. Enkele voordelen van deze microscopische organismen gedocumenteerd in medische literatuur zijn onder meer:

 1. i​muunsysteemondersteunin
 2. immuunsysteem celverbetering
 3. draagt ​​bij aan de opbouw van bloedcellen
 4. bevordert de ontwikkeling van gezonde cellen

Bronnen:
(1.1) J. Nutritional Sciences and Vitaminology 1994; 40: 431
(1.2) J. Nutritional Immunology 1995; 3: 35, J. Immunopharmacology, January1996
(3) (1.3) 2e Asia-Pacific Conference on Algae-technologie, april 1994
(4) (1.4) J. Nutrition and Cancer 1995: 24: 197, China J. Genetics 1988; 15: 374

 

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA) en College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) . Deze producten zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

 

Klik hier voor meer info of om te bestellen

 

Pure™ wordt aanbevolen door: