LoveLightHappiness | SolarStrips - Voor optimale voeding
Een SolarStrip is een kleine strip met 37,5 mg geconcentreerde marine fytoplankton dat smelt op de tong. SolarStrips™ biedt een exclusieve mix voor optimale voeding dat direct opgenomen wordt via de slijmvliezen in de mond en direct voor het gehele lichaam beschikbaar komt.
SolarStrips, marine fytoplankton, Tom Harper, plankton, algen, groene algen, fytoplankton, FGXpress solarstrips, voedingssuppletie, bio beschikbaarheid, opneembaarheid, voedingsboost, Alpha-3CMP, geconcentreerde fytoplankton, kiezelzuur, kiezelzuur celwanden, essentiële aminozuren, sporenelementen, vitaminen, essentiële vetzuren, fosfolipiden, antioxidanten, ademstrip, solarstrips kopen
16207
page-template-default,page,page-id-16207,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

SolarStrips

SolarStrips – Optimale Voeding 

 

Een SolarStrip is een kleine strip met 37,5 mg geconcentreerde marine fytoplankton dat smelt op de tong. SolarStrips™ biedt een exclusieve mix voor optimale voeding dat direct opgenomen wordt via de slijmvliezen in de mond en direct voor het gehele lichaam beschikbaar komt. Deze strip geeft een geweldige smaakervaring met een vleugje verfrissende lemon en mint (geheel natuurlijk).

 

 

Marine Fytoplankton is ’s werelds oudste en meest volwaardige voedselbron. Marine Fytoplankton bevat alle essentiële aminozuren, diverse sporenelementen, essentiële vitaminen en mineralen, essentiële vetzuren, fosfolipiden en antioxidanten die het lichaam nodig heeft om de optimale gezondheid te behouden.

De geconcentreerde mix van wilde soorten fytoplankton die in de SolarStrips™ zit, wordt exclusief gekweekt voor ForeverGreen. Door een uniek proces wordt op een zachte en natuurlijke manier de kiezelzuur celwanden van fytoplankton ‘gescheurd’, zonder gebruik te maken van warmte, bevriezing of chemicaliën. Hierdoor kan de voedingswaarde van het fytoplankton opgenomen worden (bio-beschikbaarheid) door het menselijk lichaam.

De SolarStrip is ontworpen om eenvoudig op te lossen op de tong en zorgt voor een aangename smaakbeleving. Het geeft een krachtige ‘voedingsboost’  met het gemak van een ‘adem’ strip.

 

NASA

NASA bestudeerd al tientallen jaren Marine Fytoplankton. Deze microscopisch kleine plantjes kunnen koolstofdioxide, zeewater en licht opnemen en produceren zuurstof. Volgens NASA wordt 70-90% van al het zuurstof in onze atmosfeer geproduceerd door de Marine Fytoplankton.

Fytoplankton is de basis van onze voedselketen en is de basis van het leven in de zee. Het is ook de voeding voor walvissen. Walvissen kunnen meer dan 100 jaar (tot wel 200 jaar) oud worden.  Vanuit de lucht ziet Marine Fytoplankton er uit als energie.

 

 

Om SolarStrips te bestellen, klikt u hier.

 

Beste fytoplankton

ForeverGreen heeft de beste fytoplankton van de wereld in zijn puurste vorm: Alpha-3CMP (geconcentreerde fytoplankton) . De fytoplankton wordt gekweekt door Tom Harper. Hij heeft in Canada bassins gebouwd met alle natuurlijke milieu elementen, zodat deze microscopisch kleine plantjes kunnen groeien en er biljoenen plantjes geoogst kunnen worden. Er wordt een kleine hoeveelheid zeewater naar de bassins vervoerd met daarin Marine Fytoplankton.

In de bassins wordt gekweekt en geoogst. Er gaat een bepaalde hoeveelheid water terug naar de oceaan waarin meer fytoplankton zit, dan dat er oorspronkelijk uit was gehaald. De Marine Fytoplankton groeit op een natuurlijke manier in de bassins en wordt op een natuurlijke manier geoogst.

De gezondheidsvoordelen van Marine fytoplankton zijn ongekend. Het ondersteunt onder andere een gezonde cellulaire activiteit,  het Kan de immuunfunctie helpen te verbeteren, het bevordert energie en vitaliteit en het ondersteunt fysiek en emotioneel welzijn.

 

Uniek proces

Tom Harper heeft een gepatenteerd proces ontwikkeld, waardoor de kiezelzuur celwanden van het fytoplankton worden verwijderd van het fytoplankton zodat mensen het fytoplankton kunnen opnemen. Mensen hebben namelijk niet de verteringsenzymen om de kiezelzuur celwanden af te breken.

Al het fytoplankton wordt getest op verontreinigingen met microbe organismen, radioactiviteit, zware metalen, etc. Wanneer het zeker is dat de fytoplankton schoon is, wordt er een natuurlijke lemonsmaak en muntsmaak aan toegevoegd voor de smaakbeleving.

 

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA) en College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) . Deze producten zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.